NYFØDTFOTOGRAFERING |  INFO

 

Nyfødtfoto er min personlige favoritt. Det er noe helst spesielt med å få besøk av en fersk liten verdensborger, og å få fange det øyeblikket i tid hvor de er så små og sarte. Jeg sitter av god tid til nyfødtfotografering, slik at vi har god tid til mating/bleieskift og myyye kos.

Nyfødtfotografering bør bookes før termin, da barnet helstbørfotograferest før det er blitt 14 dager. Ta kontakt med din termindato, og jeg passer på å ha ledige timer til deg i ukene før og etter. 

 

 

NYFØDTFOTOGRAFERING |  PRISER

 

Dette er priser for bare fotografering. Her kan dere lage den pakken som passer dere best. Besøk PRODUKTLISTEN for å se priser for produkter.

 

GRAVIDFOTO - 950 kr

Fotografering i studio eller ved location, 1 time. Inkluderer 20 visningsfiler.

NYFØDTFOTO - 1500 kr

Fotografering i studio, opptil 3 timer. Inkluderer 30 visningsfiler.

PAKKEPRIS NYFØDT OG GRAVIDFOTO - 2050 kr

Fotografering i studio eller ved location til gravidshoot, 1 time, og fotografering i studio, i opptil 3 timer ved nyfødtfoto. Inkluderer 50 visningsfiler.

 

 

 

PAKKEPRISER MED HØYOPPLØSELIGE FILER

 

NYFØDTFOTO INKL. 15 HØYOPPLØSELIGE FILER - 4900 kr

Fotografering i studio, opptil 3 timer. Du mottar 30 visningsfiler, og velger ut de 15 filene du ønsker ferdig retusjert og høyoppløselig.

 

GRAVID & NYFØDTFOTO INKL. 20 HØYOPPLØSELIGE FILER - 6200 kr

Fotografering i studio eller ved location til gravidshoot, 1 time, og fotografering i studio, i opptil 3 timer ved nyfødtfoto. Du mottar 50 visningsfiler, og velger ut de 20 filene du ønsker ferdig retusjert og høyoppløselig.