BRYLLUPSFOTOGRAFERING   |   INFO

 

Jeg ønsker at dere skal kunne se tilbake på bildene fra denne viktige dagen, og ikke bare se hvordan det var, men også føle hvordan det føltes.

Hvert brudepar har sin egen historie og jobber hardt for å skape sin egen unike bryllupsdag. Jeg ønsker å fange dagen på en måte som gjenspeiler dere, og vi planlegger derfor minst ett møte før den viktige dagen hvor vi blir kjent og lager en god foto-plan.  Hvis jeg er ledig datoen dere skal gifte dere, er det mulig å reservere denne inntil vi får hatt ett slikt møte.

 

Jeg kan følge dere fra de første nervøse timene i frisørstolen, helt til de høye helene går av ved midnatt - jeg kan også være med i ett kortere tidsom; kanskje dere ønsker at jeg fotograferer brudebildene til takkekort og noe til til å henge på veggen?

 

Vi har forskjellige ønsker og behov for hva vi vil sitte igjen med etter fotograferingen.  Det er mulig å få en minnepenn med høyoppløselige filer som dere kan dele på sosiale medier og ellers bruke fritt - eller dere kan la meg produsere bildeprodukter som takkekort, bilde til å henge på veggen, album +++

 Jeg har derfor priser for fotografering, hvor man må kjøpe bildeprodukter i ettertid - og jeg jeg har pakkepriser som inkluderer fotografering med høyoppløselige filer.

 

Det er med andre ord mange muligheter, og jeg ønsker å kunne tilby en pakke som passer perfekt. Ta derfor kontakt om dere ikke finner noe som passer dere, og jeg kan gi dere ett pristilbud på en mer skreddersydd pakke.

 

 

 

BRYLLUPSFOTOGRAFERING   |   PRISER

 

 

Under finner du priser for fotografering. Her kan dere lage den pakken som passer dere best.

Besøk PRODUKTLISTEN for å se priser for produkter, som må kjøpes utenom.

Se lenger ned for pakkepriser med høyoppløselige filer.

 

FRISØR - 1500 kr

Jeg ankommer frisørsalongen mot slutten. Her dokumenterer jeg detaljer underveis i pyntingen, stemningen som er til å ta å føle på, og ikke minst når kjolen skal på.

 

VIELSE - 1750 kr

Jeg fotograferer under hele vielsen. Jeg dokumenterer inngang og utgang, og underveis i vielsen.

 

BRUDEBILDER - 5500 kr

Vi drar til en avtalt location/studio for å fotografere brudebildene. Her tar vi en god blanding av litt oppstilte og avslappede bilder. Jeg fotograferer forlovere, brudepiker/svenner og andre viktige detaljer som bukett og ringer.

 

MOTTAGELSE - 1800 kr

Dette er en fin anledning til å forevige borddekkingen, og andre fine detaljer ved lokalet. Jeg fotograferer den gode stemningen gjestene imellom, før alle sitter seg tilbords.

 

MIDDAG - 5000 kr

Jeg fotograferer alle talerene, og underholdning som måtte være. Det blir ogåså tatt bilder rundt i lokalet av gjestene, og stemningen innimellom rettene. Det blir tatt bilder under kakeskjæringen og selvfølgelig under bruden og brudgommens første vals.

 

 

PAKKEPRISER MED HØYOPPLØSELIGE FILER

 

                BRUDEBILDER INKL. HØYOPPLØSELIGE FILER               11 000 kr

Inkluderer fotografering av brudebilder. 2 timer. Ca 70 høyopløselige filer er inkludert i prisen

 

   VIELSE +  BRUDEBILDER INKL. HØYOPPLØSELIGE FILER        14 500 kr

Inkluderer fotografering under vielse og brudebilder. 3 timer. Ca 120 høyopløselige filer er inkludert i prisen

 

HALVDAGSFOTOGRAFERING INKL. HØYOPPLØSELIGE FILER 17 000 kr

Inkluderer fotografering under vielsen, brudebilder og enten frisør eller mottagelse.  5 timer. Ca. 150 høyoppløselige filer er inkludert i prisen.

 

HELDAGSFOTOGRAFERING INKL. HØYOPPLØSELIGE FILER - 24 500 kr

Inkluderer fotografering hos frisør, under vielsen, brudebilder, middag tom. vals. 10 timer. Ca 450 høyoppløselige filer er inkludert i prisen.